Activiteiten

Sinds kort beschikt Thibor B.V. over een conferentiekamer. In deze ruimte bevindt zich de meest nieuwe techniek op het gebied van audio en presentatiemogelijkheden, alsmede de stoffering van vloer, ramen en zonwering. Diverse partners hebben het mogelijk gemaakt dat deze aangename vergaderruimte tot stand is gekomen.

Ontbijt, vlaai, lunch en koffie, thee en andere verfrissende versnaperlingen kunnen geserveerd worden.

Onze conferentieruimte staat niet alleen ter beschikking voor Thibor en Pörteners  maar ook voor onze externe relaties.

Hieronder een reactie van de Ondernemingsraad Regio Tegelen en Groene Kruis Kraamzorg:

"De leden van de ondernemingsraad regio Tegelen en Kraamzorg, de Zorggroep, heeft reeds gebruik mogen maken van uw fantastische locatie in Roermond. Alles was tot in de puntjes verzorgd of werd door de gastvrije werknemers opgelost. Waarvoor onze hartelijke dank.

Een paar leden waren bekend met de naam Thibor  d.m.v. de aankleding van het verzorgingstehuis  Bosdael in Reuver. Dat Thibor zo'n uitgebreide assortiment heeft stonden ze toch nog even van te kijken. We kregen complimenten voor de mooie zaak in Roermond.

We hebben uw gastvrijheid zeer op prijs gesteld en zullen dit zeker promoten naar onze collega's."

Wilt u ook eens een keer in een andere omgeving en sfeer overleg voeren, een conferentie organiseren of een workshop of cursus houden? Neem dan contact op met mevrouw Haydeé Hallmanns, via e-mail: haydeehallmanns@thibor.nl of via het algemene telefoonnummer: 0475-326641 en vraag naar de mogelijkheden!

 

Sinterklaas intocht bij Thibor & Pörteners!

Op zaterdag 23 november kwam Sinterklaas met zijn Pieten bij Thibor en Pörteners op bezoek.

21 kinderen en een 40-tal volwassenen zaten met smacht te wachten en zongen Sinterklaasliedjes. Toen de Edelman zich met zijn gevolg liet zien was menigeen nerveus en knikten de knietjes bij de meeste kinderen.

Wat zou de lieve Sint gehoord hebben het afgelopen jaar? Veel goeds of ook wat stoute dingen? Nadat de kinderen een liedje bij de Sint hadden gezongen en ook enkele volwassenen zich moesten verantwoorden, gingen de Pieten met de kinderen op zoektocht naar de kadootjes.

Wat een lol dat ze hadden bij het ontvangen van de kadootjes en nog meer bij het uitpakken!

Dank je wel Sinterklaasje en Zwarte Pieten, het was een geslaagde en gezellige middag en voor sommige ook een vroege avond.

 

Up to date

Up to date

Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.
Patners
Volg ons
FacebookLinkedin Twitter