Missie en visie

Missie
Thibor wil haar klanten geheel ontzorgen op het gebied van totale projectrealisatie. Als specialist op het gebied van projectinrichting is Thibor actief vanaf het idee tot en met de realisatie van ditzelfde project. Door met de klant mee te denken over een omgeving waar het prettig is om in te leren, te werken en te zorgen, waarbij de eigen inrichtingswensen centraal staan, is de uiteindelijke oplossing uw eigen stijl. De betrokkenheid en persoonlijke aandacht die leidt tot een duurzame relatie voor de toekomst.

Visie op de mens
De visie van Thibor is om samen met een team van bekwame en goed opgeleide medewerkers de klant centraal te stellen en deze de persoonlijke aandacht te geven waardoor Thibor zorgt voor een individuele oplossing voor haar klanten. Dit betekent concreet dat Thibor de eigen mensen opleidt en investeert in het eigen personeel.

Visie op projectinrichting
In iedere ruimte wordt geleefd. Om te leven hebben mensen echter ook ruimte nodig, leefbare ruimte. Dit kan zijn om samen te zijn, om te eten, te vergaderen, te ontspannen of om te werken. Om te leven. De visie van Thibor ten aanzien van projectinrichting is dat in iedere functionele ruimte de beleving van de gebruikers en bezoekers van deze ruimte voorop staat. Hoe je je voelt in een ruimte heeft direct gevolgen voor het eigen handelen en functioneren. Hier komt de toegevoegde waarde van Thibor naar voren. Door anders te kijken ontstaan nieuwe inzichten. Thibor signaleert nieuwe ontwikkelingen en luistert naar nieuwe ideeën. Betrokken projectinrichting met gevoel voor uw individuele oplossing.

Ons logo
Thibor werkt altijd met ruimtes (projectinrichting). Dit is ook de reden dat ons logo verschillende vlakken bevat die gezamenlijk een ruimte illustreren. Hoe langer je naar het logo kijkt, des te meer je als kijker ontdekt. Daarnaast lijkt het logo op een wapen, waarmee een subtiele en respectvolle zinspeling wordt gemaakt op het oude logo van Thibor. Ons logo heeft een ruimtelijk en tegelijkertijd speels karakter, maar behoudt het raakvlak met de eigen werkzaamheden.

Met dit logo gaat Thibor de toekomst met vertrouwen tegemoet. Een professioneel en eigentijds logo dat staat voor de kern kwaliteiten van ons bedrijf.

 

Up to date

Up to date

Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.
Patners
Volg ons
FacebookLinkedin Twitter