Sponsoring

Thibor B.V. voelt zich maatschappelijk verantwoordelijk en sponsort derhalve een groot aantal initiatieven. Indien u denkt dat uw initiatief aansluit bij het beleid van Thibor, stuur dan een mail met een onderbouwde motivatie naar info@thibor.nl

Bisschoppelijk College Broekhin
Burggolf Herkenbosch
ECI Cultuurfabriek Roermond
Equipe Mont Ventoux Koraalgroep 
FC Geleen Zuid
HV Marsna
Limburg LIONS
Stichting Daelzicht
Vrienden van SGL
VV Spaubeek
VVV Venlo
 

Thibor B.V. sponsort Wcl Bergklimmers bij de Nederlandse Kampioenschappen tijdrijden voor Clubs 2013

Op zaterdag 29 september werd in Zoutkamp Noord-Groningen, het Nationaal Kampioenschap tijdrijden voor Clubs verreden. Voor het eerst in de geschiedenis werd de wielervereniging Wcl Bergklimmers met maar liefst 3 ploegen vertegenwoordigd, in de categorieen dames, junioren/nieuwelingen en beloften.

Alle 3 ploegen behoorden tot de jongsten in hun categorie, met name de dames zijn nog piepjong.
Desalniettemin hadden alle 3 groepen erg goed tot uitstekend gepresteerd!
De dames eindigden op een mooie 20e plaats in de uitslag, de beloften op een 24e plaats en de junioren/nieuwelingen op een schitterende 9e plaats!

Daarnaast willen wij ook De Wieleropleiding Wcl Bergklimmers (het technisch kader en begeleidingsstaf Wcl Bergklimmers) van harte feliciteren, prestatief maar ook organisatorisch.
Verzorgers, mecaniciens, ploegleiders, supporters, allen hebben hun uiterste best gedaan de ploegen zodanig te ondersteunen zodat zij alleen maar op de tijdrit hoefden te focussen.

Tevens een groot dankwoord uitsprekend naar onze sponsoren die een en ander financieel mede mogelijk hebben gemaakt.
Thibor voor de touringcar en materiaalbus waardoor wij iedereen en alle materieel naar en van Groningen hebben kunnen vervoeren  zodat de ploegen zo uitgerust mogelijk aan de start konden verschijnen. Ook het ter beschikking stellen van de teamtent en tijdritfietsen van Ron For Run en Isaac en voeding van Born sportscare was erg welkom.

Namens het bestuur waren Jo Smeets voorzitter en Perry Adriaans secretaris aanwezig en zij spreken namens het bestuur hun diepe waardering uit voor alle vrijwilligers en Bergklimmers die dit NCK 2013 zo succesvol hebben gemaakt.
De vereniging is een echte groeibriljant geworden en dat hebben wij samen voor elkaar gekregen, chapeau!

 Thibor B.V. is trots dat wij zo'n jonge talenten hebben mogen sponsoren!

 

 

'n HOOP muziek

Op zondag 22 september 2013 heeft het benefietfestival 'n HOOP muziek' gevonden. De opbrengsten zijn in zijn geheel gegaan naar stichting Hoop, een non-profit organisatie die zich bezig houdt met stamceldonatie voor mensen met leukemie. Veel aanstormend jong Limburgs rock/poptalent heeft kunnen laten zien en horen wat ze in zich hebben en deze dag was dan ook een succes! Ook DeWolff in de schaapskleren van Power Flower waren present en met afsluiter Jean & The Piepkes is het dak er af gegaan.

 

Sponsoring Voetbaldagen VVV Neeritter 29 juli t/m 5 augustus 2013.

Deze dagen worden door VSN (Voetbalschool Nederland) en Theo Hansen van VVV Veritas (oud voetballer Fortuna Sittard) georganiseerd.

200 voetballertjes waren bij dit evenement aanwezig waarvan 70 kinderen van de eigen club. De begeleiding bestaat uit 50 enthousiaste vrijwilligers. Het weer heeft goed mee gedaan en de hele week is een succes geweest.

Thibor B.V. heeft de kinderen en begeleiders op ijsjes getrakteerd, tenslotte was het een subtropische zomerdag geworden.

 

 

Sponsoring  WCL Bergklimmers on Jeugd tour Assen 29 juli t/m 3 augustus 2013

De EJCTA wordt door veel jonge wielerliefhebbers aangegrepen om op een internationaal podium de sportieve strijd met elkaar aan te gaan. Naast de opgedane wedstrijdervaring staat ook het sluiten van nieuwe vriendschappen centraal. De jonge renners kunnen, als zij dat willen, een heel dagprogramma volgen. 

Grote namen gestart bij de EJCTA

De EJCTA is een springplank naar het grotere werk. Namen, als Michael Barry, Kenny van Hummel en Marianne Vos, hebben als jonge wielrenners deelgenomen aan de jeugdtour Assen. Nu rijden zij mee in de bekendste wedstrijden. Wellicht dat een aantal van de jonge deelnemers geïnspireerd zijn door deze verhalen en zelf ook gaan voor het hoogst haalbare.

Ruim 1000 deelnemers uit verschillende landen zoals Australië, Engeland, Duitsland, Frankrijk, België, Finland, Letland, Luxemburg, Noorwegen, Denemarken, Amerika, Spanje, Zwitserland, Ierland, Litouwen, Zweden en natuurlijk Nederland.

Wij zijn er trots op, dat wij het mogelijk hebben kunnen maken voor de jeugd van WCL Bergklimmers een bus beschikbaar te stellen alsmede de vloerbedekking voor in de verzorgingstent.

 

Up to date

Up to date

Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.
Patners
Volg ons
FacebookLinkedin Twitter