Pörteners

  Pörteners Vloeren & Interieurbedrijf specialist in vloerbedekkingen

  Vloeren in alle maten en soorten

  Wat mag het zijn? Een hout-look, leisteen-look of toch misschien een marmer-motief? Vloerbedekking in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, scholen etcetera moet tegenwoordig niet alleen praktisch zijn, maar er ook nog eens leuk uitzien. Linoleum/vinylvloeren in alle mogelijke kleuren en motieven zijn dan vaak dé oplossing. Bij Pörteners Vloeren & Interieurbedrijf weten ze er alles van.

  Pörteners Vloeren en Interieurbedrijf is geheel gespecialiseerd in het projectmatig aanbrengen van stoffering ten behoeve van utiliteitsbouwwerken, gezondheidszorg, scholen, en overheidsinstellingen. Wij verzorgen desgewenst voor de opdrachtgever het totale stofferingstraject: van advisering tot en met after sales en onderhoud in vloer- en raambekleding. Uitgangspunten hierbij zijn het professioneel beoordelen van het totale vloerenpakket en het adviseren en verwerken van projectvloeren, vaak linoleum/PVC vloeren (al dan niet decoratief uitgevoerd). Maar ook kunnen wij de opdrachtgever de zorg over vitrage/gordijnen geheel uit handen nemen. Een ervaren team van eigen medewerkers, bestaande uit 5 vakbekwame projectstoffeerders, staat klaar om zijn wensen perfect en vakkundig te verwezenlijken.”

  Pörteners Vloeren en Interieurbedrijf B.V., sinds september 2008 overgenomen door Thibor B.V., opereert sinds 1 december 2011 vanuit de hoofdvestiging van Thibor, gelegen direct aan de A73, goed bereikbaar aan de rand van Roermond. “Door de verhuizing van Schinnen naar Roermond werken we nu nog nauwer samen met Thibor onder één dak. Waardoor wij nog sneller en efficiënter kunnen reageren op de vraag uit de markt."

  Uw zorg is onze zorg!

  De synergie tussen beide bedrijven versterkt de gebundelde kracht in vakkennis en vakkundige uitvoering. Door onze jarenlange ervaring kunnen beide bedrijven, met een groot probleemoplossend vermogen bijna alle vragen op het gebied van vloer- en raambekleding beantwoorden. Dit onder het motto “de opdrachtgever kiest, wij denken met hem mee”. Thibor en Pörteners Vloeren en Interieurbedrijf zijn twee handen op één buik!

  Up to date

  Up to date

  Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.
  Patners
  Volg ons
  FacebookLinkedin Twitter