Woonzorgcentrum De Beyart

Woonzorgcentrum De Beyart, Bert Colman

Woonzorgcentrum De Beyart is gelegen in een parkachtige omgeving van ruim drie hectare in het hart van Maastricht. Op steenworp afstand van het Vrijthof. Het complex en zijn omgeving kenmerken zich, ondanks de nabijheid van het stadscentrum, door een weldadige rust. In De Beyart wonen diverse religieuze groeperingen en leken. Het gebouw is het oorspronkelijke klooster van de FIC “De broeders van Maastricht”. Het woonzorgcentrum telt 160 bewoners.


Thibor is voor ons een belangrijke schakel tijdens verbouwingen en mutaties binnen De Beyart.  Door  jarenlange samenwerking zijn de projectmanagers Ruud Westhovens en Karl Beks bekend met onze gebouwen en bewoners.  Vaak is een enkel telefoontje/mail genoeg om vragen te beantwoorden en zaken te bespreken. De medewerkers die door projectmanager en planners  voor de uitvoering worden ingepland zijn meestal  vaste medewerkers. Hierdoor kunnen nog altijd ter plekke wijzigingen worden  besproken. Desondanks  worden prijs/kwaliteit verhouding en een goed advies steeds geëvalueerd zodat beide partijen altijd alert blijven op veranderingen.  Enkele recentelijke projecten binnen het Beyart complex zijn de renovatie in het Lidwina gebouw en de renovatie van zorgafdeling naar verpleegafdeling, waar veiligheid (brandveiligheid) een grote rol in spelen.  
Mede door Thibor  zijn bezoekers van De Beyart  aangenaam verrast tijdens het betreden van de door Thibor aangeklede ruimtes.

Bert Colman
Hoofd Facilitaire Dienst
Woonzorgcentrum De Beyart

 

Ga naar het Referentieoverzicht

Up to date

Up to date

Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.
Patners
Volg ons
FacebookLinkedin Twitter